Boty VJ Sport znovu úřadovaly na Kunratické!

Miloš Nykodým

Miloš Nykodým se umístil jako druhý na Velké Kunratické 2019

Reprezentant ČR v orientačním běhu a držitel několika medialí mistrovství světa a mistrovství Evropy Miloš Nykodým, se v roce 2019 se jako druhý umístil na Velké Kunratické. Miloš je od roku 2016 členem HSH týmu. Miloš v náročných krosech běhá v botách VJ Sport Bold.

 


Kládin uspěl na MS v MTBO

Laciga

Radek Laciga, který v srpnu odjel reprezentovat do Litvy v MTBO na Mistroství Světa. Čekal na svojí nejlepší disciplínu až na úplný závěr šampionátu a specialista na sprinty potvrdil svojí pověst a ve Sprintu obsadil krásné dělené 5. Místo. Od bronzu jej dělilo 26 vteřin. V této disciplíny se umístil nejlépe ze všech Čechů.





Miloš Nykodým na Velké Kunratické

Miloš Nykodým

Miloš Nykodým se umístil jako čtvrtý na Velké Kunratické 2016

Reprezentant v orientačním běhu a držitel několika medialí mistrovství světa a mistrovství Evropy Miloš Nykodým, se v roce 2016 se jako čtvrtý umístil na Velké Kunratické. Miloš je od roku 2016 členem HSH týmu.


Jan Škrabálek členem týmu H.S.H.

Škrabálek Od podzimu roku 2014 firma H.S.H. Sport angažovala do svého týmu běžce a hlavně českého nejúspěšnějšího paraglidistu Honzu Škrabálka. Proslavil se zejména v závadech Red Bull X-Alps a Dolomitenmann. Závodu X-alps se zúčastnil hned 3 krát a pomocí paraglidu a běhu či chůze překonal Alpy ze Salzburku do Monaka přes několik významných Alpských vrcholů jako (příklad Dachstein, Zugspitze, Matterhorn, Mont Blanc).  Několikrát se účastnil Dolomitenmanna a obdobného závodu v Čechách v Beskydech Adrenalin Cupu, který dokonce i vyhrál. Je držitelem Českého rekordu v počtu vyšlápnutí, slétnutí, zabalení padáku a vyšlápnutí kopce Raná v Českém Středohoří. Honza Škrabálek také pravidelně běhá přespolní běhy a tak k jeho úspěchům patří i řada úspěchů v této kategorii. Několirát se stal celkovým vítězem seriálu závodu běhů do vrchu, mnohonásobně se umístil na stupních vítězů nejslavnějšího přespolního běhu u nás Velké Kunratické.  V rámci Zbraslavského běhu o pohár HSH, který několikrát vyhrál,  a díky tomu byla navázána dlouhodobá spolupráce. Honza je vybaven dejnovějším sporttesterem od HSH a díky tomu jeho příprava do nové sezóny je plně pod kontrolou. ©Sharp-Pictures

Miloš Nykodým je novým členem HSH týmu

Miloš Nykodým

Miloš Nykodým je reprezentant v orientačním běhu, který se může pochlubit řadou mezinárodních úspěchů včetně medailí z několika mistrovství světa a Evropy. V roce 2016 se stal členem HSH týmu. V botách VJ Sport Bold bude běhat nejen na mistrovstvích světa a Evropy v orientačním běhu, ale také všechny náročnější krosy.

HSH Suunto Service Point Team

Složení týmu HSH Suunto Servis Point Team, který se zúčastní štafetového závodu Vltava run 2015

HSH Suunto Servis Point Team

Porovnejte se s mistry

transbrody

Kládin

H.S.H Sport na start padesátky vysílá 2 elitní sportovce ze  svého týmu. Pokud si v terénu věříte, můžete se srovnat s mistry. Posuďte sami!

V jiném článku se dozvíte, co můžete jako závodníci získat od H.S.H Sport (tombola a slevy).

Jan Škrabálek opět nezklamal.

Stálice českého paraglidu Honza Škrabálek nechyběl ve štafetovém závodu 30. Ročníku Red Bull Dolminteaman, který se tradičně koná Lienzu. Honza startoval v týmu s názvem Budweiser Budvar společně s běžcem Ondřejem  Fejfarem , bikerem Janem Fojtíkem a kajakářem  Zajícem Ondřejem společně. Štafeta obsadila mezi profi týmy pěkné  12. místo, ale 2 v nevyhlašované kategorii  národní týmy 1. By byla jiná česká štafeta Vienna Insurance Group. Ten celkově skončil 8. Ostatní týmy jsou mezinárodní a skládají se ze specialistu z různých zemích.  

HSH tým medailový na Vltava run 2016

vltava run

HSH tým medailový na Vltava run 2016

Letošní ročník týmového závodu od pramenů Vltavy do Prahy přilákal bezmála 250 týmů hobby i profi běžců. HSH SUUNTO Tým nemohl na startu chybět a musel se vyrovnat s rolí favorita a pokusit se obhájit elitní umístění. Přes další nárůst konkurence se HSH tým po špičkovém výkonu všech členů popral úspěšně s tratí a dokázal se s rezervou probojovat na stupně vítězů. Konečné třetí místo je výsledkem z kategorie snů podpořeným tím, že HSH tým je jediný v historii závadu, který se dokázal dostat na stupně vítězů již podruhé. 

HSH Polar Authorised Servis team pro Vltava run

Složení týmu HSH Polar Servis Authorised Team pro štafetový závod Vltava run 2015

 

Luboš Truhlář členem H.S.H. týmu

lu

Barvy H.S.H. Sport teamu se rozrůstají o aktuálního mistra republiky v terénním Triatlonu.

Vedle úspěšného paraglidisty Honzy Škrabálka a MTBO/LOB Reprezentanta Radka Lacigy se naše řady rozrůstají o houževnatého Triatlonistu z Kralup nad Vltavou Luboše Truhláře. Jeho stručný úspěšný profil si můžete přečíst níže... 




Vltavarun 2015 okem kapitána

Jak HSH Suunto Service Point tým vybojoval vítězství 

Netradiční myšlenku vyběhnout od pramenu Vltavy do Prahy považuji za skvělý nápad a již delší dobu jsem uvažoval o účasti na této akci. Při seznámení s propozicemi druhého oficiálního ročníku jsme tuto akci prodiskutovali ve firmě a rozhodli se této akce účastnit s plným nasazením. Vzhledem k počtu zájemců z řad známých a zákazníků HSH jsme se rozhodli sestavit dvě družstva. Byl jsem nominován jako běžící kapitán a tak jsem začal sestavovat a doplňovat tým a připravovat sponzorské zázemí. Motem přitom bylo, že super je se zúčastnit, ale vítězství je vítězství.

Když jsme zjistili, že k prvnímu termínu přihlášek 31.1.2015 se již přihlásilo 150 týmů, byli jsme překvapeni, ale tím více nás to inspirovalo k tréninku a hledání optimálního složení týmů a strategie. Počet přihlášených zřejmě zaskočil i organizátory, kteří krátce na to přihlášky uzavřeli, na start se nakonec postavilo 176 týmů. Celou dobu jsme se snažili složit tým tak aby měl šanci uspět co nejlépe. Při hledání optimálního složení týmů jsem se snažil pomáhat i kapitánovi druhého HSH týmu, Petru Bašusovi.

I přes velkou konkurenci jsem věřil na umístění v top ten, ale ambice byly přinejmenším směrem ke stupňům vítězů. Trochu mě zaskočilo, když pár dní před uzavírkou složení týmů nám dva členové onemocněli, nicméně jsme dokázali sehnat více než plnohodnotné náhradníky a na startu jsme tak byli ještě silnější...

Výsledky Vltava Run a srovnání s druhým v pořadí

V následující tabulce najdete jak informace o rychlosti jednotlivých členů a celkovém času, tak o náskoku našeho týmu před druhým v pořadí. Bohužel měření pořadatelů je pouze na minuty. Pokusíme se vyčíst údaje z našich hodinek SUUNTO Ambit3, které běžely s naším týmem a údaje budeme zpřesňovat.

Vltava run z pohledu cupitána (HSH Polar)

Vltava run z pohledu cupitána (čti kapitána)

Před dvěma lety jsem o něm ani neslyšel, loni mě zaujal a letos jsem se přihlásil. A o čem že to píšu? O Vltava run (VR). 350 km dlouhém štafetovém běhu z Kvildy do Prahy podél Vltavy.
V něděli jsme ho doběhli a tak hned, jak mě přestaly bolet nohy, jsem hodil na blog pár cupitánských (čti kapitánských) poznatků.
Nejdřív bylo důležité najít vhodné jméno pro team a pak z angažovat 12 spolehlivých cupitalistů (nečti kapitalistů).
Přišlo mi zajímavý se jmenovat po sponzorovi a nejlíp nějak hrozně složitě aby se ostatní už z názvu posadili na zadek. A protože jedinej sponzor, kterého znám a kterej je ochotnej do takovýhle akce jít je Jaromír Háněl, tak jsme se pojmenovali HSH Polar Authorised Servis Team. Jaromír nám ušil pěkný dresy, podpořil nás na startovným a motivoval.
Maximální počet cupitálistů v jednom teamu mohl být 12 a toho jsem využil i já aby každý z nás oběhl přesně 3 úseky a měl dohromady natočeno něco přes 30 km. Základ kvalitního teamu jsem vytvořil z "tvrdého" sparťanského jádra ve složení Dany-Fujda-Mára-Vrabčák, k nim ještě tvrdší Tretra rowdies Peťa - Míša, které dále doplnili bývalý kolegové z Contegu Berglík-Jirka-Tomáš a nakonec nováčci Klára a Štěpán. Všichni jsme se sešli v sobotu na Kvildě kolem oběda a tam jsme zrobili prezenčku a předzávodně se předpřipravil.

 

b1

Radek Laciga (Kládin) je členem HSH týmu

Kladin

Od jara 2015 firma H.S.H. Sport angažovala do svého týmu bikera, běžce, lyžaře a multisportovce Radka Lacigu.

Několika násobný medatlista z ME v MTBO a bronzový z MS ve SKI-O ve štafetách od jara 2015 oblékl dres HSH týmu.




HSH týmy směřují na Vltava run

VltavarunVe 2. nabitém ročníku Vltava runu - štafetovém běžeckém závodě od pramene Vltavy do Prahy nebudou chybět zástupci firmy HSH Sport.

Celkem postavíme 2 týmy složené z běžců, kteří se netají ambicemi dosáhnout pěkného výsledku. Učastnit se je krásné, ale vítězství je pravé koření...