DGT LOGO

DGT – Digital Game Technology

DGT byla založena v roce 1992 pod názvem DGT Projects Ben Bulsink a zabývala se výzkumem a vývojem digitálních hodin. V roce 2007 byl název firmy změněn na Digital Game Technology.

DGT navrhuje, vyvíjí, vyrábí a distribuuje po celém světě širokou škálu potřeb pro šachisty a šachové kluby, jako jsou digitální šachové hodiny, elektronické šachovnice, šachové počítače a dalších produkty. DGT rovněž dodává řadu produktů pro jiné hry a startovní soupravy pro začínající hráče.

►H.S.H Sport je oficiálním distributorem produktů DGT v České republice a servisní středisko.

chessbaseChessBase – software a on-line pro šachisty

ChessBase je nejvýznamnější světový výrobce šachových programů, databází a poskytovatel online šachů. Udržuje a prodává a on-line zpřístupňuje rozsáhlé databáze odehraných šachových partií, které dovolují provádět analýzy, před příchodem počítačů naprosto nemyslitelné. Datové zdroje jsou přístupné pomocí různě specializovaných programů ChessBase.

►H.S.H Sport je oficiálním distributorem produktů značky ChessBase v České republice.

MILLENNIUM – šachové počítačemillennium

Millennium (MILLENIUM PLAY) je značka Společnost MILLENNIUM 2000 GmbH, založená v roce 1996. Jedná se o soukromou Německou společnost, orientovanou na vývoj a výrobu inovativní spotřební elektroniky. Významnou oblastí je produkce šachových počítačů.

Do České republiky jsme dovezli 4 typy šachových počítačů Millennium Chess Genius, Chess Genius Pro, víceúčelový herní počítač Millenium Europe II a Millennium ChessGenius Exclusive.